Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λάρνακα – Δεύτερο τροχαίο στο ίδιο σημείο

0
923

Βροχή καταγγελιών με υποθέσεις ναρκωτικών και τροχαίων δέχθηκε χθες η Αστυνομία Λάρνακας.

 

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα όχημα παρέσυρε πεζή σε διασταύρωση κοντά στο γήπεδο της Σαλαμίνας στη Λάρνακα. Στο σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο για τη διακομιδή της γυναίκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, η οποία τραυματίστηκε αλλά όχι σοβαρά. Στο σημείο βρέθηκαν μέλη της τροχαίας Λάρνακας για εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οδηγός, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πλησιάζοντας στη σκηνή του τροχαίου έκανε ελιγμό για να την αποφύγει, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Πριν όμως τον προσεγγίσουν οι αστυνομικοί πήρε τη μοτοσικλέτα του και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Κατά την εξέταση της σκηνής οι Αστυνομικοί εντόπισαν τρία χαρτομάντιλα μέσα στα οποία υπήρχε ξηρή φυτική ύλη.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο τροχαίων ελέγχων στην περιοχή της Δεκέλειας, η Τροχαία εντόπισε 22χρονος να οδηγεί το όχημα του με ταχύτητα 140 χλμ αντί για 50 χλμ που ήταν το όριο. Ο 22χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος, αναδυόταν μυρωδιά κάνναβης και η Αστυνομία εντόπισε δύο χειροποίητα τσιγάρα και νάιλον συσκευασία με ξηρή φυτική ύλη. Στον οδηγό διενεργήθηκε νάρκοτεστ, συνελήφθη και παραδόθηκε στην ΥΚΑΝ.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, σημειώθηκαν πέραν των τριών τροχαίων ατυχημάτων.