Λάρνακα: Συνέλαβαν δυο γυναίκες για κλοπές – Ποιες οι υποθέσεις

0
1034
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 54 και 18 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από πρόσωπο και παράνομης κατοχής περιουσίας.                

Εναντίον των δύο, διερευνώνται τουλάχιστον δύο υποθέσεις κλοπής από πρόσωπο, οι οποίες είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία, στις 3 Νοεμβρίου 2018 και την 31η Ιανουαρίου 2019.

Συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 78χρονη κάτοικο Λάρνακας, ότι ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά στη Λάρνακα, άγνωστοι έκλεψαν από τη τσάντα της, το πορτοφόλι της.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη εντός του πορτοφολιού υπήρχε το χρηματικό ποσό των €400 περίπου και το κλειδί του αυτοκινήτου της. Από τις έρευνες της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι η κλοπή του πορτοφολιού διαπράχθηκε από δύο γυναίκες.

Επίσης, την 31η Ιανουαρίου, καταγγέλθηκε από 32χρονη, κάτοικο Λάρνακας, ότι ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά στη Λάρνακα, άγνωστοι έκλεψαν από την τσέπη του παλτού της, το κινητό της τηλέφωνο. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκονται οι ίδιες δύο γυναίκες.

Χθες γύρω στις 10π.μ., οι δύο γυναίκες θεάθηκαν να περιφέρονται στο παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας. Οδηγήθηκαν στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια 54χρονη και μια 18χρονη, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €259. Από έρευνα που ακολούθησε στο χώρο διαμονής τους, εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, καθώς και δεύτερο κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο από τις 28 Ιανουαρίου 2019.

Εναντίον τους εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.