Αλώβητες μέχρι στιγμής Λάρνακα – Αμμόχωστος από βροχές και ανέμους

0
1099
Δεν έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής οποιεσδήποτε ζημιές από τις καταρρακτώδεις βροχές που πέφτουν από χθες το βράδυ αλλά και τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, στις επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεφταν σε αρκετές περιοχές της πόλης και επαρχίας καταρρακτώδεις βροχές και έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.
Ωστόσο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες εντούτοις δεν έχουν παρατηρηθεί πλημμύρες από τις βροχές ή ζημιές από τους ανέμους και την τρικυμισμένη θάλασσα.
Το ίδιο σκηνικό με καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις ανέμους παρατηρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζουν μέχρι αυτή την ώρα και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν παρατηρήθηκαν μέχρι στιγμής οποιεσδήποτε ζημιές στην περιοχή.
Εξάλλου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το βράδυ και μέχρι αυτή την ώρα κύλησε ομαλά στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου και δεν λήφθηκαν πληροφορίες για πλημμύρες ή άλλες ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Σημειώνεται ότι και στις δύο επαρχίες συνεχίζουν από το πρωί να πέφτουν κατά διαστήματα καταρρακτώδεις βροχές ενώ πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.