Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ελλάδα: Επίσκοπος με μίνι κούπερ πάρκαρε σε διάβαση τυφλών

Ελλάδα: Επίσκοπος με μίνι κούπερ πάρκαρε σε διάβαση τυφλών

0
1119

Του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

“Μόλις λάβαμε την εν λόγω φωτογραφία από αναγνώστη, είναι γεγονός ότι αρχικά ενοχληθήκατε, σκανδαλιστήκαμε και ακολούθως προβληματιστήκαμε… Προβληματιστήκαμε εάν θα έπρεπε να προβούμε στη δημοσίευση, γιατί είναι δεδομένο ότι θα σκανδαλίζονταν και χιλιάδες Ελλήνων χριστιανών.

Τελικά όμως, ύστερα από σκέψη και ενδελεχή έρευνα, αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε το συγκεκριμένο θέμα, προς παραδειγματισμό, με την υποσημείωση ότι σαφώς και δεν πρέπει να «πάρει η μπάλα» όλο τον κλήρο για την αβλεψία ενός.

Το εν λόγω σπορ αυτοκίνητο με τις διακριτικές εκκλησιαστικές πινακίδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ανήκει στον Επίσκοπο Διαυλείας εξ Αλεξανδρείας κ. Αλέξιο, ο οποίος μάλιστα κατέχει και τη θέση του Διευθυντή της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής!

Δηλαδή πέραν του σχήματος, φέρει και την ευθύνη της ανατροφής της νέας γενιάς κληρικών μας. Και παρόλα αυτά, δεν τον εμποδίζει τίποτα να παρκάρει το σπορ ΙΧ του επί του πεζοδρομίου, κλείνοντας τη διάβαση των πεζών που εξυπηρετεί άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σαφώς και μπορεί να μην το πάρκαρε ο ίδιος εκεί αλλά κάποιος οδηγός του. Όπως και να έχει όμως… η εικόνα προκαλεί!

Για αυτό καλό θα είναι να είμαστε ολοι λίγο πιο προσεκτικοί, ιδίως εκείνοι που κατέχουμε οφίκια και υψηλόβαθμες θέσεις και με τη στάση ζωής μας επηρεάζουμε πράγματα και καταστάσεις!”