ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναγκαστική προσγείωση εμπορικού αεροσκάφους λόγω τεχνικού προβλήματος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας (video- pics)

0
2512

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε πριν από λίγο στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακς Γλαύκος Κληρίδης ένα εμπορικό αεροσκάφος τύπου Αντόνοφ 124 με εικοσαμελές πλήρωμα.

Το αεροσκάφος με προορισμό την Πολωνία αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Κύπρο λόγω τεχνικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LarnakaPress.com οι μετρητές του αεροσκάφους έδειξαν έλλειψη πίεσης στο κάτω μέρος του χώρου του φορτίου.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τεχνικοί της ιδιοκτήτριας εταιρείας αυτή την ώρα (12:05 11/10/2018) αναμένουν οδηγίες για να προχωρήσουν στην επιδιόρθωση της βλάβης για να μπορέσει το αεροπλάνο και το πλήρωμα να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ως γνωστόν τα Αντόνοφ 124 είναι τα μεγαλύτερα εμπορικά αεροσκάφη μαζικής παραγωγής και το μοντέλο αυτό θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό αεροσκάφος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε λειτουργία.

Το LarnakaPress.com εξασφάλισε και σας παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες από τις έρευνες των Αρχών στους χώρους του αεροσκάφους.

Τα Αντόνοφ 124 πέταξαν για πρώτη φορά το 1982, έχουν μήκος σχεδόν 69 μετρά και εκπέτασμα 73,3 μέτρα ενώ το ωφέλιμο φορτίο τους φτάνει ως τους 150 τόνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here