Ολοκληρώνεται σήμερα το διεθνές πρωτάθλημα ITF Juniors U18 Larnaca Cup 2018

0
1436

Ολοκληρώνεται σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, το διεθνές πρωτάθλημα ITF Juniors U18 Larnaca Cup 2018 με την Ελένη Λουκά να βρίσκεται στον τελικό.

Στο πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Ο.Α.Λάρνακας και είναι κατηγορίας Grade 4, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αντισφαιριστών, αφού οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 151, από 29 διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στους οποίους είναι και 18 Κύπριοι. Το πρωτάθλημα που ακολούθησε αυτό που διοργάνωσε το Sporting Club στη Λεμεσό την περασμένη εβδομάδα, συνέβαλε αφενός στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Κύπρο, αφετέρου και κυρίως, έδωσε την ευκαιρία στους Κύπριους αντισφαιριστές να βελτιωθούν αντιμετωπίζοντας τους ξένους και να βελτιώσουν την προσωπική τους βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη της ITF., αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου.

Η Ελένη Λουκά ήταν το Νο1 στο ταμπλό, αφού μπήκε στο πρωτάθλημα έχοντας την 291η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία κοριτσιών U18, και το επιβεβαίωσε με την πρόκριση της στον τελικό στο Μονό, ύστερα από την νίκη της με 2-1 (6-3, 4-6, 6-4) επί της Κubo Kyoka από την Ιαπωνία. Στον τελικό που θα αρχίσει στις 10.00 το πρωί θα αντιμετωπίσει την Mavie Osterreicher (No3) από την Αυστρία. Στον αντίστοιχο ημιτελικό των αγοριών που θα αρχίσει την ίδια ώρα θα τεθούν αντιμέτωποι οι Peter Fajta (Hun) και Sebastian Gima (Rou).