Άλλος ένας πολυεκατομμυριούχος έγινε Κύπριος (pics)

0
3705

Ένας μεγιστάνας των ακινήτων, συνιδρυτής του κολοσσού Hiranandani Group, παραιτήθηκε της ινδικής του υπηκοότητας και έγινε Κύπριος πολίτης.

Σύμφωνα με την ινδική Mirror, πρόκειται για τον 63χρονο Surendra Hiranandani, ο οποίος μαζί με τον μεγαλύτερο του αδερφό μετέτρεψαν την εταιρεία ακινήτων τους σε μία από τις μεγαλύτερες της Ινδίας, ενώ ανοικοδόμησαν την περιοχή Powai σε μια «ευημερούσα κατοικημένη περιοχή».

Ο πολυεκατομμυριούχος, σύμφωνα με όσα γράφονται στα τοπικά μέσα, είναι άλλος ένας πλούσιος Ινδός που ανταλλάζει την υπηκοότητά του για «φορολογικούς παραδείσους σε Ευρώπη και Καραϊβική».

Από την άλλη, σε δηλώσεις του ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι η φορολόγηση ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε στο μυαλό όταν πήρε αυτή την απόφαση. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο κύριος λόγος ήταν η δυσκολία να πάρει βίζα εργασίας με το ινδικό διαβατήριο.

Σύμφωνα με τον Forbes, η καθαρή αξία της εταιρίας του Surendra Hiranandani είναι 1,29 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο ίδιος είναι μέσα στους 100 πλουσιότερους Ινδούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here