Το Cyprus Sunshine Cup φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας 

0
2175

Το Cyprus Sunshine Cup φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας στη Σκαρίνου.

Σε δελτίο Τύπου του Κέντρου αναφέρεται ότι «για μια ακόμη χρονιά φιλοξενήσαμε τις εγγραφές της μεγαλύτερης ποδηλατικής διοργάνωσης, το Cyprus Sunshine Cup, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας στη Σκαρίνου».

Προστίθεται ότι «με τη συμμετοχή πέραν των 200 ποδηλατών, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από 25 χώρες και τέσσερις ηπείρους, άρχισε σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, το 22o Cyprus Sunshine Cup. Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο σκέλη, τα «Αυξέντια» που θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου – και είναι μια από τις πιο σημαντικές κούρσες στον κόσμο – και τη μονοήμερη δοκιμασία της αρχαίας Αμαθούντας, το Σάββατο, 3 Μαρτίου».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «τα «Αυξέντια» διεξάγονται για πάνω από δύο δεκαετίες στη μνήμη του ήρωα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου και ολοκληρώνονται κάθε χρόνο ανήμερα του μνημόσυνου του στο Μαχαιρά, όπου έπεσε μαχόμενος το 1957».

Σημειώνεται ότι «στην Κύπρο βρίσκονται για μια ακόμη χρονιά Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Τo Cyprus Sunshine Cup διοργανώνεται από την Bikin Cyprus για λογαριασμό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΚΟΠΟ) και τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ».

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας «εύχεται καλή επιτυχία στη διοργάνωση και καλούς αγώνες στους αθλητές» και διαβεβαιώνει ότι «θα στηρίζει και θα υποστηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει διοργανώσεις που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην Επαρχία Λάρνακας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ