Τροχαία αδικήματα εναντίον 26χρονου διερευνά η Τροχαία Λάρνακας 

0
2184

Τροχαία αδικήματα μεταξύ των οποίων ζημιάς σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, εγκατάλειψης σκηνής και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, διερευνά εναντίον 26χρονου, η Τροχαία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17.10 χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν όχημα στην περιοχή του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, του οποίου ο οδηγός πιθανολογήθηκε ότι είχε στη κατοχή του ναρκωτικές ουσίες.

Το όχημα τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από την Αστυνομία και με τη χρήση του υπηρεσιακού φάρου, έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, κάτι το οποίο έπραξε.

Ωστόσο, όταν μέλος της ΥΚΑΝ πλησίασε το ύποπτο όχημα με σκοπό να διενεργήσει έρευνα, ο οδηγός φέρεται να κινήθηκε με πισινή ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πίσω του, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια ο οδηγός φέρεται με επικίνδυνους ελιγμούς και αναπτύσσοντας ταχύτητα να εγκατέλειψε τη σκηνή και να εισήλθε σε μονοδρόμους, καταφέρνοντας να διαφύγει.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν νεαρός 26 ετών από τα Κλαυδιά, ο οποίος κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου παραδέχθηκε τα αδικήματα της τροχαίας οδικής σύγκρουσης, της ζημιάς σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, της εγκατάλειψης σκηνής, της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και της απείθειας στις οδηγίες αστυνομικού.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ