Πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα σεμινάριο των γυμναστών του ΑΓΟ

0
2790

Πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο στην Λάρνακα, το ετήσιο Σεμινάριο του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους».

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΟΑ, το Σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Τάσος Προκοπίου, καθώς και η προϊστάμενη του προγράμματος Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ.

Στο Σεμινάριο οι 95 γυμναστές του Προγράμματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να εξασκηθούν σε προγράμματα όπως ασκήσεις για άτομα με μυοσκελετικές παθήσεις με τον γυμναστή Χρίστο Γεωργιάδη, Kids Athletics με τον γυμναστή Κυριάκο Κυριάκου και διαχείριση παιδιών με προβληματική συμπεριφορά με την ψυχολόγο Δέσπω Θεμιστοκλέους.

Το μέλος του Δ.Σ. Τάσος Προκοπίου, σε χαιρετισμό του είπε ότι το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» ταυτίζεται πλήρως με την στρατηγική του ΚΟΑ για προώθηση του Μαζικού Αθλητισμού.

«Ως Οργανισμός δίνουμε επίσης ιδιαίτερη σημασία στη συχνή επιμόρφωση των γυμναστών μας, για αυτό και συγχαίρω όλους σας για τη σημερινή μαζική σας παρουσία. Η προσέλκυση όσων και περισσότερων ατόμων στο ΑΓΟ, είναι ένα στοιχείο που δίνει ξεχωριστό κύρος το πρόγραμμα μας», κατέληξε.