Άντρη Καραντώνη: Δείτε την να κάνει τα ψώνια της μαζί με την μικρή Αργυρώ

0
4777

Εικόνες και βίντεο

Αφιερωμένη στην μικρή της κόρη Αργυρώ ήταν η σημερινή μέρα για την ραδιοφωνική παραγωγό του Super Fm Άντρη Καραντώνη. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από τις φωτογραφίες και το βίντεο που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η σημερινή τους εξόρμηση ξεκίνησε με γεύμα σε εστιατόριο στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα και συνεχίστηκε με βόλτα στα μαγαζιά της πόλης του Ζήνωνα.

Η μάμα Άντρη είναι λάτρης της μόδας και συχνά κάνει εξορμήσεις στα καταστήματα για να δει τις τάσεις της μόδας αλλά και για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της. Σίγουρα μια αγαπή που θα μεταδώσει και στην κόρη της αφού όσο μεγαλώνει θα είναι σταθερά η συντροφιά της όταν θα κάνει Shopping therapy. Άλλωστε η Άντρη Καραντώνη διατηρεί σχολή μοντέλων εδώ και περίπου δύο χρόνια ενώ έχει το και το δικό της fashion blog.

Η μάμα Άντρη είναι λάτρης της μόδας και συχνά κάνει εξορμήσεις στα καταστήματα για να δει τις τάσεις της μόδας αλλά και για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της. Σίγουρα μια αγαπή που θα μεταδώσει και στην κόρη της αφού όσο μεγαλώνει θα είναι σταθερά η συντροφιά της όταν θα κάνει Shopping therapy.

Άλλωστε η Άντρη Καραντώνη διατηρεί σχολή μοντέλων εδώ και περίπου δύο χρόνια ενώ έχει το και το δικό της fashion blog.

Πηγή: ilovestyle.com