Εντός Φεβρουαρίου η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας

0
607
Εντός Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται και επίσημα η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «το έργο θα παραδοθεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου 2019. Η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου περιλαμβάνει πεζόδρομους, πλατειακούς χώρους, δεντροφύτευση, φωταγώγηση, αστικό εξοπλισμό, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και την κατασκευή καφετέριας και χώρων υγιεινής».
Στόχος του έργου «είναι η αισθητική και η περιβαλλοντική αναβάθμιση του Αστικού Κέντρου, για καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή των κατοίκων της πόλης».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ακόμα, ότι «εν όψει και των άλλων έργων που προγραμματίζονται και βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, ο Δήμος Λάρνακας διαβεβαιώνει τους Δημότες ότι θα προβαίνει σε όλες στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε τα έργα να υλοποιούνται εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξασκώντας όλα τα μέσα και τις δικαιοδοσίες που του παρέχουν οι όροι των Συμβολαίων».
Σημειώνεται ότι «το έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here