Ανησυχία από τις αυξημένες τιμές σε φθαρτά και οπωροκηπευτικά (vid)

0
363

"Πονοκέφαλος" από τις τιμές σε φθαρτά στην αγορά. Συζήτηση με τον Λούκας Αριστοδήμου (Loucas Aristodemou) Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών & Ποιότητας ΖωήςΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣΕπίσης…σούβλα χωρίς τοξίνες!sms 2233

Posted by Radio Proto Cyprus on Friday, 18 January 2019

Μεγάλες είναι οι αυξήσεις που καταγράφονται στα φθαρτά και οπωροκηπευτικά της κυπριακής αγοράς, με την ανησυχία του κόσμου να είναι έκδηλη, καθώς βλέπει την αγοραστική του δύναμη να μειώνεται αισθητά και δη έναντι ειδών πρώτης ανάγκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα στο φως» του Ράδιο Πρώτο, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, Λουκάς Αριστοδήμου, εξέφρασε την μεγάλη του ανησυχία, καθώς οι τιμές παίρνουν την ανηφόρα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

«Η μεγάλη βροχόπτωση συνεπάγεται ότι τα φρούτα και τα λαχανικά θα ωριμάσουν πιο γρήγορα. Για να μην έχουμε απώλειες, οι τιμές πρέπει να πέσουν ώστε τα προϊόντα να πωληθούν σε μεγάλες ποσότητες», είπε.

Εν συνεχεία παρέθεσε συγκεκριμένες τιμές για συγκεκριμένα προϊόντα, όπως αυτές καταγράφονται στην αγορά, κάνοντας λόγο για «καρτέλ» το οποίο διατηρεί υψηλά το κόστος του νοικοκυριού αλλά και πρόβλημα το οποίο δημιουργείται με τους εμπόρους που συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές, πωλώντας κάποια προϊόντα τα οποία εισάγουν από το εξωτερικό.

Δείτε την λίστα με τις τιμές στο Economy Today.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here