Λάρνακα: Iσόγειο πολυκατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά

0
675
Ισόγειο πολυκατοικίας στη Λάρνακα καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά, η οποία δεν αποκλείεται να τέθηκε κακόβουλα.
Όπως ανέφερε αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γύρω στις 11.50 λήφθηκε κλήση από αξιωματικό της Υπηρεσίας που βρισκόταν τυχαίως κοντά σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, για πυκνό καπνό που έβγαινε από το ισόγειο του υποστατικού.
Πρόσθεσε ότι ο αξιωματικός μετέβη στη σκηνή, όπου και εντόπισε πυρκαγιά να μαίνεται πάνω στο ξύλινο πλαίσιο που βρίσκονταν τα γραμματοκιβώτια των ενοίκων της πολυκατοικίας, τα οποία ήταν γεμάτα με διαφημιστικά φυλλάδια.
Στη σκηνή έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ισόγειο της πολυκατοικίας και ένας γυάλινος τοίχος που χώριζε την είσοδο του υποστατικού με την έξοδο στον δρόμο.
Ο γυάλινος τοίχος αντανακλούσε τη θερμότητα της φωτιάς κάνοντας την ατμόσφαιρα αφόρητη, ενώ τα μεταλλικά γραμματοκιβώτια πετάχτηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Από τους καπνούς και τη φωτιά, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βοήθησαν στην εκκένωση των ενοίκων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στους πέντε συνολικά ορόφους της πολυκατοικίας χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή κανενός.
Ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι από τις προκαταρκτικές έρευνες που έγιναν στη σκηνή «δεν μπορεί να αποκλειστεί η κακόβουλη ενέργεια», γιατί, όπως εξήγησε, «τα γραμματοκιβώτια ήταν γεμάτα από διαφημιστικά φυλλάδια, ωστόσο κάποιος πρέπει να έβαλε τη φωτιά”.
Από τη φωτιά επηρεάστηκε η ηλεκτροδότηση του κλιμακοστασίου της πολυκατοικίας.
Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα εξακριβωθούν από έρευνες που θα διενεργήσουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here