Λάρνακα: 39χρονος οδηγός «πετούσε» μεθυσμένος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας

0
266

Σοβαρές τροχαίες παραβάσεις εντοπίστηκε να διαπράττει 39χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κατά την διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν μέλη της Αστυνομίας, χθες βράδυ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, στο ύψος της περιοχής Κόσιης, εντόπισαν τον 39χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων, αντί 100 χιλιομέτρων που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 39χρονο οδηγό και προχώρησαν στη σύλληψή του για αυτόφωρο αδίκημα. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, εγέρθηκε υποψία ότι ο 39χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνευματοδών ποτών και υποβλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 32μg%ml, αντί 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εξετάσεις, ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος τα ξημερώματα σήμερα, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση υπόθεσης τροχαίων παραβάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here