Λάρνακα: «Ντου» 20 πάνοπλων αστυνομικών σε πάρκινγκ – Ολονύκτια κατεδάφιση

0
469

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Λάρνακας. Μπουλντόζες κατεδάφισαν τα ξημερώματα ένα ολόκληρο πάρκινγκ προκαλώντας αναστάτωση. Όπως ενημερώνεται το SigmaLive είχε προηγηθεί «ντου» 20 πάνοπλων αστυνομικών στο πάρκινγκ που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη ενός ιδιώτη φρουρού που εργαζόταν στο πάρκινγκ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive το συγκεκριμένο πάρκινγκ ανήκει σε γυναίκα η οποία ενοικιάζει από ιδιώτη τον συγκεκριμένο χώρο. Είχε προηγηθεί πρόταση του ιδιοκτήτη προς την γυναίκα για να αποδεσμευτεί απ’ εκεί έναντι του ποσού των 150 χιλιάδων, πράγμα που δεν άφησε ικανοποιημένη την ενοικιάστρια, η οποία δεν αποδέχθηκε την πρόταση. Ακολούθως, στον χώρο μετέβησαν λειτουργοί του τμήματος Φορολογίας για έλεγχο χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε μεμπτό.

Έλεγχο στο πάρκινγκ διενήργησε και η Αρχή Ηλεκτρισμού η οποία ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια ότι θα έπρεπε να αποκοπεί ο πάσσαλος ηλεκτροδότησης αφού δεν υπήρχε όπως την ενημέρωσαν, σχετική άδεια. Όπως ενημερώνεται το SigmaLive μετά από έρευνα διευθυντικού στελέχους της ΑΗΚ, επιβεβαιώθηκε ότι υπήρχε σχετική άδεια από την ΑΗΚ και έτσι δεν αποκόπηκε η ηλεκτροδότηση.

Τα ξημερώματα η Αστυνομία πραγματοποίησε «έφοδο» στον χώρο μετά από πληροφορίες για οχλαγωγία από μερίδα αλλοδαπών. Εκεί εντόπισε μόνο τον φρουρό του πάρκινγκ ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive η υπόθεση θα λάβει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης αφού καταγγέλλεται υπόθεση διαφθοράς της Αστυνομίας. Ίδια πληροφόρηση του SigmaLive αναφέρει ότι θα υποβληθεί παράπονο στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων και Ισχυρισμών κατά της Αστυνομίας. Σχετικές επιστολές θα αποσταλούν και στον Αρχηγό Αστυνομίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τον Γενικό Εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here