Λάρνακα: Ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών

0
368

Συνεχίζονται στη Λάρνακα οι συστηματικοί ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών, με στόχο τη μείωση του αριθμού τους.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι έλεγχοι και οι ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλη τη πόλη διεξάγονται από συνεργεία της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λάρνακας και έχουν στόχο τη μείωση του αριθμού των κουνουπιών, ώστε να προστατευτεί η Δημόσια Υγεία και να μην προκαλείται οχληρία στους δημότες και στους επισκέπτες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για τον πολλαπλασιασμό των κουνουπιών, γι αυτό και ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως λαμβάνει και τα δικά του μέτρα για πρόληψη της εκκόλαψης τους, αποφεύγοντας την ύπαρξη στάσιμων νερών στα υποστατικά τους. Ιδιαίτερα το κοινό καλείται όπως μη τοποθετεί δοχεία, βαρέλια, παλιά ντεπόζιτα με νερό στα υποστατικά του, στα οποία μπορούν να εκκολαφθούν και να αναπτυχθούν μεγάλοι αριθμοί κουνουπιών».

Για οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με τα κουνούπια ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως ενημερώνει το Γραφείο Παραπόνων του Δήμου, στο τηλέφωνο 24816530 ή στο Γραφείο της Υγειονομικής Υπηρεσίας, στα τηλέφωνα 24816557 και 24816583.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here