Αραδίππου: Καταδίωξη 19χρονου που ζει στα κατεχόμενα – Τι μετέφερε

0
452

Καταδίωξη κλοπιμαίου ημιφορτηγού γεμάτου λάστιχα και ζάντες και σύλληψη 19χρονου που ζει στα κατεχόμενα.

Η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για ύποπτο όχημα που κινείτο χθες (13/9) βράδυ στην περιοχή Αραδίππου και περίπολα έσπευσαν στην περιοχή.

Εντόπισαν ημιφορτηγό στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, και ήταν φορτωμένο με ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτου. Το ημιφορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα μόλις αντιλήφθηκε τα περιπολικά της Αστυνομίας και άρχισε καταδίωξη, κατά την οποία το καταδιωκόμενο όχημα συγκρούστηκε πλευρικώς με αστυνομικό όχημα.

Στο δρόμο Ριζοελιάς προς Τρούλλους το όχημα ανακόπηκε και οι δύο επιβάτες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί. Ο ένας τράπηκε σε φυγή και αναζητείται και ο δεύτερος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Διαπιστώθηκε ότι το ημιφορτηγό είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν την καταδίωξη από περιοχή της Αραδίππου. Προϊόν κλοπής είναι και το περιεχόμενο στο χώρο φόρτωσης του οχήματος.

Ο συλληφθείς είναι 19χρονος που ζει στα κατεχόμενα και σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, φέρεται  να ενέχεται σε υποθέσεις διαρρήξεων στην Αθηένου σε πρατήριο βενζίνης (29-30 Αυγούστου) καθώς και σε διάρρηξη περιπτέρου στις 30 Αυγούστου στην Καλαβασσό, με λεία χρήματα και πακέτα τσιγάρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here