Οδηγοί προσοχή: Συνεχίζονται τα έργα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (ΩΡΕΣ)

0
516
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται από αύριο, Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, από τις 6.30 το πρωί μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ανακλαστήρων στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι και την έξοδο προς Αθηένου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις, καθώς επίσης και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κατά μήκος του διαχωριστικού δικτύου, στην περιοχή Κόρνου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μέτρων η δεξιά λωρίδα ταχείας πορείας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας πορείας στην κάθε κατεύθυνση.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και την επόμενη μέρα, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, από τις 6.30 το πρωί μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Καλούνται όσοι θα διακινούνται στους αυτοκινητόδρομους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται σε όλους ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here