Στη φυλακή 39χρονος για κλοπή 225 ταχυδρομικών σάκων

0
817

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων στον Γιώργο Γεωργίου, 39 χρόνων από τη Λάρνακα, αφού βρέθηκε ένοχος ύστερα από δική του παραδοχή στην κατηγορία της κλοπής από δημόσιο λειτουργό, αδίκημα που διαπράχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου του 2016.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 39χρονος, που εργαζόταν στο ανταλλακτήριο του ταχυδρομείου στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας, είχε συλληφθεί στις 9 Οκτωβρίου του 2016 και αμέσως παραδέχθηκε ενοχή, δηλώνοντας κλεπτομανής.

Σε έρευνες που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν αρχικά 225 ταχυδρομικοί σάκοι, ωστόσο η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης αύξησε τον αριθμό στους 268 σάκους.

Μεταξύ άλλων, ο Γεωργίου φέρεται να έκλεψε και σεβαστά χρηματικά ποσά, τα οποία απέστελλαν στην Κύπρο από το εξωτερικό κυρίως συγγενικά πρόσωπα ατόμων που διαμένουν στην Κύπρο.

Ο 39χρονος παραδέχθηκε ευθέως από την πρώτη στιγμή ότι έκλεβε ταχυδρομικούς σάκους από τον χώρο εργασίας του για 18 περίπου μήνες, δηλαδή σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του 2015 και μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, όταν και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here