Παραλίγο τραγωδία – 4μελή οικογένεια κινδύνευσε από πνιγμό σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας

0
1306

Διασώθηκε τετραμελής οικογένεια από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, αναφέρει σε ανακοίνωση η Αστυνομία.

 

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η έγκαιρη και άμεση επέμβαση μελών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή Ορόκλινης, απέβη σωτήρια για τετραμελή οικογένεια.

Τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετά από κλήση που δέχθηκαν γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, ότι λουόμενοι κινδύνευαν να πνιγούν στη θάλασσα, μετέβηκαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την ακτή, νεαρό άνδρα μαζί με την 8χρονη κόρη του να βρίσκονται πάνω σε σανίδα, σε κατάσταση υποθερμίας λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή και των πολλών ωρών που βρίσκονταν στη θάλασσα.

Ακολούθως, εντόπισαν σε απόσταση 500 μέτρων περίπου τη μητέρα και την 5χρονη κόρη τους να είναι υποβασταζόμενες σε μικρό φουσκωτό σε κατάσταση επίσης πανικού και υποθερμίας. Αφού παρέλαβαν όλα τα πρόσωπα από τη θάλασσα, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τετραμελή οικογένεια που βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here