Μωρό… «θαύμα» βρέθηκε ζωντανό αφού το είχαν θάψει ζωντανό για ώρες

0
696

Ένα μωρό ηλικίας 5 μηνών που είχε ταφεί σε ένα δάσος της Μοντάνα για τουλάχιστον επτά ώρες βρέθηκε στη μέση της νύχτας της Κυριακής, δήλωσαν αξιωματούχοι στη Μισούλα τη Δευτέρα.

Το βρέφος μεταφέρθηκε σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού έμεινε μόνο του για «αρκετές ώρες», δήλωσε σε γραπτή δήλωση το Γραφείο σερίφη στην Κομητεία της Μισούλα.

Ένας άνδρας που έπρεπε να φροντίζει το βρέφος, ο Francis Carlton Crowley, 32 ετών, συνελήφθη για εγκληματική αμέλεια, ανέφεραν οι αρχές. Δεν ήταν σαφές ποια είναι η σχέση του Crowley με το παιδί ή ποια είναι η μητέρα του μικρού αγοριού.

«Για όλους εμάς στο γραφείο του σερίφη, αυτό είναι που ονομάζουμε θαύμα», δήλωσε το γραφείο του σερίφη. «Για τους υπαλλήλους που ήταν παρόντες σε αυτό το γεγονός, είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν γνωρίζεις τι έζησε αυτό το μικρό μωρό τις τελευταίες 24 ώρες».

Το γραφείο του σερίφη είπε ότι οι αρχές κλήθηκαν στην περιοχή Lolo Hot Springs του Εθνικού Δρυμού Lolo της Μοντάνα στις 8 μ.μ. περίπου. Το βράδυ του Σαββάτου (11 μ.μ. ET) σε μια καταγγελία για ένα άτομο που απειλούσε τους ανθρώπους και ενεργούσε περίεργα.

«Όταν προσπαθήσαμε να ανακρίνουμε τον Crowley, φάνηκε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν έδινε νόημα στους αξιωματικούς», δήλωσε το γραφείο του σερίφη – προσθέτοντας ότι ο Crowley «υπαινίχθηκε ότι το μωρό ίσως ήταν θαμμένο κάπου στα βουνά».

Υπάλληλοι και αξιωματικοί από το δασαρχείο των Ηνωμένων Πολιτειών, το Γραφείο Διαχείρισης Γης, και την τροχαία της Μοντάνα σύντομα σχημάτισαν μια ομάδα αναζήτησης και ξεκίνησαν να προσπαθήσουν να βρουν το παιδί.

«Μετά από περισσότερες από έξι ώρες αναζήτησης με τα πόδια, ένας βοηθός άκουσε την αμυδρή κραυγή ενός μωρού», ανέφεραν οι αρχές. «Ακολούθησε τον ήχο και βρήκε το μωρό ζωντανό, με την πρόσωπο προς τα κάτω, θαμμένο κάτω από ένα σωρό κλαδιά και ερείπια»

Ήταν 2:30 π.μ. τοπική ώρα Κυριακής και 8 βαθμοί Κελσίου έξω όταν βρήκαν το βρέφος, ανέφερε η δήλωση του γραφείου του σερίφη. Το αγόρι φορούσε μόνο ένα υγρό, λερωμένο φορμάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here