Ενώπιον του Κακουργιοδικείου το Σεπτέμβριο 38χρονος για υπόθεση που αφορά κλοπή από τραπεζικές θυρίδες 

0
638

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 παραπέμφθηκε σήμερα ο Μάριος Λοϊζου 38 ετών από τη Λάρνακα ο οποίος είναι ύποπτος για κλοπές μεγάλων χρηματικών ποσών από τραπεζικές θυρίδες.

Πριν τρεις περίπου εβδομάδες το Κακουργιοδικείο ακύρωσε το αρχικό κατηγορητήριο και απάλλαξε τον Μάριο Λοϊζου και τη σύζυγο του Σωτήρα Γεωργίου, 33 χρόνων από τη συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω αποτυχίας εξειδίκευσης του γενεσιουργού αδικήματος στην κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Σήμερα η Εισαγγελία καταχώρησε νέο κατηγορητήριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με κατηγορούμενο μόνο  τον Μάριο Λοίζου .

Ο 38χρονος αντιμετωπίζει συνολικά 4 κατηγορίες με τη πρώτη να αναφέρει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1/3/2015 – 22/1/2016, έκλεψε από τραπεζικές θυρίδες πελατών της ΣΠΕ Αλληλεγγύης συνολικό ποσό 128,200 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2 χιλιάδων ευρώ.

Η δεύτερη κατηγορία αναφέρει πως κατά το ίδιο διάστημα ο κατηγορούμενος, έκλεψε από τραπεζικές θυρίδες πελατών της Τράπεζας Κύπρου συνολικό ποσό 361,200 ευρώ και χρυσαφικά 9,5 χιλιάδων ευρώ.

Η Τρίτη και η τέταρτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 38χρονος αφορούν είναι νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και πιο συγκεκριμένα ότι απέκτησε τα πιο πάνω ποσά ενώ γνώριζε ότι ήταν έσοδα από το γενεσιουργό αδίκημα της κλοπής.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας παρέπεμψε τον κατηγορούμενο σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου στις 14 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here