Δημιουργείται εκδρομικός χώρος γύρω από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην Αθηένου 

0
457

Δημιουργείται εκδρομικός χώρος γύρω από την εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Αθηένου, με το κόστος να καλύπτεται από το Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «η σχετική αίτησή του για δημιουργία εκδρομικού χώρου σε περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ έχει εγκριθεί στα πλαίσια του Καθεστώτος 8.5 «Επενδύσεις οι οποίες βελτιώνουν την ανθεκτικότητα και την περιβαλλοντική αξία των δασικών οικοσυστημάτων», του Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020».

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 70 χιλιάδες ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το δελτίο «έχουν ήδη εξασφαλισθεί Πολεοδομική Άδεια και Άδεια Οικοδομής και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ζητηθούν δημόσιες προσφορές για εκτέλεση του έργου, το οποίο θα αναβαθμίσει την περιοχή γύρω από την εκκλησία, ενώ θα προσδώσει στους επισκέπτες μια νότα για ξεκούραση και απόλαυση».

Ο Δήμος Αθηένου «συνεχίζει τις προσπάθειές του για εκτέλεση ποιοτικών έργων στην περιοχή, από Ευρωπαϊκά ή/και Κρατικά κονδύλια, ώστε η διαβίωση των κατοίκων να γίνεται όσο καλύτερη είναι δυνατόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here