Ελεύθεροι μέχρι το βράδυ οι 18 συλληφθέντες στη Λάρνακα

0
692

Ελεύθεροι αναμένεται να αφεθούν μέχρι το τέλος της ημέρας οι 18 Ελληνοκύπριοι που συνελήφθησαν χθες βράδυ στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 18 συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης έρευνας, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, σε οικίες, υποστατικά και οχήματα.

Οι συλληφθέντες εξακολουθούν να τελούν υπό κράτηση από χθες το βράδυ και εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τα 18 άτομα από την πόλη και επαρχία Λάρνακας, εξακολουθούν να ανακρίνονται από την Αστυνομία στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης και αναμένεται ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συλλήψεις έγιναν με δικαστικά εντάλματα, μεταξύ των ωρών 21.30 μέχρι και τα μεσάνυκτα στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, κατά τη διάρκεια εκστρατείας της Αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν διάφορες υπηρεσίες της Δύναμης, μεταξύ των οποίων μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ και του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Οι 18 συλληφθέντες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας σε οικίες, υποστατικά και οχήματα των υπόπτων, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία αξιολογούνται πολύ προσεκτικά.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι οι 18 είναι ύποπτοι για συμμετοχή σ’εγκληματική οργάνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here