Νόμιζαν πως είχαν σκύλο για κατοικίδιο… αλλά αποδείχθηκε αρκούδα! (PICS & VID)

0
1783

Η οικογένεια των Κινέζων δεν πίστευε στα αυτιά της όταν οι κτηνιάτροι τους διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για καφέ αρκούδα αντί για θιβετιανό μαστίφ.

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια απόεπαρχία της Κίνας όταν μετά από δύο χρόνια ανακάλυψαν ότι το κατοικίδιο ζωάκι που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους δεν ήταν σκύλος αλλά αρκούδα.

Η οικογένεια της κυρίας Σου από την επαρχία Γιουνάν της Κίνας είχε αγοράσει το ζώο από υπαίθριο παζάρι, ενώ οπωλητής τους είχε πει ότ ιεπρόκειτο για ένα νεογέννητο θιβετιανό μαστίφ.

Όμως, καθώς περνούσε ο καιρός, οι αλλάγες στοσώμα και τη συμπεριφοράτου «σκύλου» ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς, με τους ανήσυχους ιδιοκτήτες να απευθλυνονται σε κτηνίατρο, ο οποίος απεφάνθη πως τελικά επρόκειτο για αρκούδα, η οποία στο μέλλον θα φτάσει το 1,5 μέτρο σε ύψος και τα 180 κιλά σε βάρος.

Η οικογένεια προφανώς ζήτησε και δεύτερη γνώμη με την απάντηση να παραμένει η ίδια, ενώ πλέον προσανατολίζονται να δώσουν τη νεαρή αρκούδα σε καταφύγιο απειλούμενων ειδών στην περιοχή, καθώς είναι αδύνατη η συμβίωση μαζί της μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα πολυκατοικίας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here