Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς κατοικία στην Τόχνη, ενώ δεύτερη υπέστη εκτεταμένες ζημιές 

0
732

Πυρκαγιά, που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, κατέστρεψε ολοσχερώς κατοικία στην Τόχνη, ενώ γειτονική οικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο ηλικίας 59 χρόνων, από την Τόχνη, το οποίο αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία, γύρω στις 19.10 χθες έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε δύο κατοικίες στη κοινότητα Τόχνης, ιδιοκτησίας Ελληνοκυπρίων, που είναι συγγενείς μεταξύ τους.

Στη περιοχή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έσβησαν τη φωτιά. Στη σκηνή μετέβησαν επίσης μέλη της Αστυνομίας και από προκαταρκτικές έρευνες διεφάνη ότι η φωτιά στις δύο κατοικίες τέθηκε κακόβουλα.

Το ένα σπίτι, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, καταστράφηκε ολοσχερώς, με τις ζημιές να υπολογίζονται, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, γύρω στα 150 χιλιάδες ευρώ.

Η δεύτερη κατοικία είναι εξοχική και την ώρα της πυρκαγιάς δεν υπήρχαν άτομα σ` αυτήν. Η κατοικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές άγνωστης μέχρις στιγμής αξίας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της ημέρας εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας θα διενεργήσουν έρευνες για διακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here