Αυξημένη η παρουσία της Αστυνομίας την καθαρά Δευτέρα για την πρόληψη τροχαίων 

0
1587

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα έχει αυξημένη παρουσία για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, για την απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα μέτρα θα περιλαμβάνουν μηχανοκίνητες περιπολίες, ρύθμιση και έλεγχο της τροχαίας κίνησης, με ιδιαίτερη έμφαση στις σοβαρές τροχαίες παραβάσεις (υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους).

Περαιτέρω η Αστυνομία προτρέπει και καλεί τους οδηγούς, να είναι πάντοτε προσεκτικοί και υπομονετικοί στις διακινήσεις τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Περαιτέρω υπενθυμίζει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, κρύβει πολλούς κινδύνους.

Επισημαίνει ακόμα πως οι εκδρομείς όταν φτάσουν στην εξοχή, καλό θα είναι να φροντίσουν για την ασφάλεια της περιουσίας τους και να αποφεύγουν να σταθμεύουν το όχημα τους σε επικίνδυνα σημεία και να βεβαιώνονται ότι όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες, προτού απομακρυνθούν.

Συστήνει επίσης όπως κατά την  παραμονή στην εξοχή και τη διασκέδασή, όπως είναι σωστό να σεβαστούν το φυσικό περιβάλλον και να φροντίσουν όταν θα φύγουν, να συλλέξουν τα σκουπίδια τους.

Τονίζει επίσης ότι η φωτιά, αυτό θα πρέπει να ανάβεται μόνο στα συγκεκριμένα ενδεδειγμένα σημεία και πάντα με πολλή προσοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here