Εκδήλωση για προγράμματα επιχορηγήσεων της ΕΕ πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα 

0
844

Εκδήλωση για προγράμματα επιχορηγήσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, στο Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου και το ενημερωτικό σεμινάριο αφορούσε  τις νέες προκηρύξεις συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από την ΕΕ. Τα προγράμματα αυτά θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στη καταπολέμηση της ανεργίας, ειδικότερα των ευάλωτων ομάδων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι συμμετέχοντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «είχαν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τα σχέδια της νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και για τα προγράμματα Leader, των οποίων οι δράσεις θα επικεντρωθούν στον αλιευτικό και καταδυτικό τουρισμό και στον αγροτουρισμό. Αρκετοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη διοργάνωση τέτοιου είδους εποικοδομητικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, και ευελπιστούν ότι θα υπάρξει συνέχεια».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here