Από τις 25 Φεβρουαρίου ο προορισμός Λάρνακα – Άμπου Ντάμπι της Cobalt Air 

0
1754

Η Cobalt Air ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα από τις 25 Φεβρουαρίου με τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι θα πραγματοποιεί τις πτήσεις προς το Αμπου Ντάμπι με το αεροσκάφος της A320 που συμπεριλαμβάνει 12 θέσεις Business Class και 144 οικονομικές θέσεις και ότι οι τιμές  για μονή διαδρομή Λάρνακα-Αμπου Ντάμπι ξεκινούν από €81.

Ο Andrew Madar, Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air αναφερόμενος στο νέο δρομολόγιο είπε ότι «αποτελεί στρατηγικό προορισμό τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους επιχειρηματίες της Κύπρου».

Διευκρίνισε ότι το δρομολόγιο προς Αμπου Ντάμπι θα πραγματοποιείται απευθείας από τη Λάρνακα και με ναυλωμένη πτήση από το Χιθροου στο Λονδίνο.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται περαιτέρω ότι η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA, αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.

(ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here