ΛΑΡΝΑΚΑ: Φυλάκιση 18 μηνών σε 24χρονο για μαχαιρώματα τον Ιανουάριο του 2014 

0
771

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον Στέλιο Γεωργίου 24 χρόνων από την Αραδίππου, ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν τραυματισμό, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μεταφορά μαχαιριού και συμπλοκής, αδικήματα που διαπράχθηκαν έξω από νυχτερινό κέντρο στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, τον Ιανουάριο του 2014.

Στην απόφαση του το Δικαστήριο έλαβε υπόψη, μεταξύ άλλων, ως μετριαστικό παράγοντα στην επιμέτρηση της ποινής, την παραδοχή του 24χρονου ενώπιον του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης κατά τη διάρκεια πάρτι μαθητών νυχτερινού Λυκείου της Λάρνακας, σε κέντρο διασκέδασης στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, τον Ιανουάριο του 2014, δημιουργήθηκε αρχικά παρεξήγηση μεταξύ των παρευρισκομένων με σπρωξίματα και κτυπήματα.

Ωστόσο ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο και σε κάποια στιγμή ο Γεωργίου που ήταν φίλος με ορισμένους μαθητές που συμμετείχαν στο πάρτι, ανέσυρε μαχαίρι που κατέληγε σε λεπίδα και τραυμάτισε σοβαρά τέσσερα άτομα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και όταν εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι ο ένας από αυτούς έφερε μη διαμπερές τραύμα στο αριστερό μάτι.

Από τα κτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός υπέστη μόνιμη βλάβη στο μάτι, καθότι έχει μειωμένη οπτική οξύτητα λόγω τραυματικής οπτικής νευροπάθειας και στραβισμό.

Δεύτερος τραυματίας διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο αφού από τη μαχαιριά που δέχθηκε, το στέρνο είχε διαπεράσει το πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα μέχρι το περικάρδιο.
(ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here