ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Παππούς στη Λάρνακα κοιμάται σε τρώγλη στην Κύπρο του 2018 (video-pics)

0
5004

Τα λόγια είναι περιττά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μεταφέρουν αυτά που λένε oi εικόνες στην περίπτωση του Γιώργου απο τη Λάρνακα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απο το σπίτι του το οποίο στην κυριολεξία μοιάζει με τρώγλη. Η ανθυγιεινή κατοικία στην οποία ο παππούς απο τη Λάρνακα ζει δεν έχει ούτε τα στοιχειώδη. Για ζεστασιά μια θερμάστρα που μισολειτουργεί σε ένα σπίτι που δεν έχει πόρτες και παράθυρα.

Την ιστορία της ζωής του κ. Γιώργου και τις συνθήκες στις οποίες ζει φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LarnakaPress.com μετά από ένα μήνυμα που κυκλοφορεί στο Facebook. Το μήνυμα συνοδεύεται απο τρία βίντεο στα οποία φαίνεται η άσχημη κατάσταση στην οποία ο κ. Γιώργος ζει.

Η περιγραφή της κυρίας Νατάσας που ανέβασε το βίντεο λέει τα εξής:

“Γνώρισα πριν λίγες μέρες τον κ. Γιώργο. Βρέθηκα μπροστά σε μια δυσάρεστη κατάσταση αν και ενώπιόν μου βρισκόταν ένας πολύ έξυπνος και ευγενικός παππούς. Επειδή τον είδα σε άσχημη κατάσταση και κακοντυμένο του ζήτησα να μου πει που μένει για να περάσω να του πάρω ένα καφέ.

Σήμερα το έκανα και σοκαρίστηκα απο αυτό που αντίκρισα. Είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Αυτό που συμβαίνει στο “σπίτι” είναι απλά φρίκη! Ζει μόνος του πολύ άσχημες συνθήκες. Δεν έχει ούτε τα αναγκαία δυστυχώς”.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν είναι ενδεικτικά της άθλιας κατάστασης στην οποία ζει ένας ηλικιωμενος συμπολίτης μας, εν έτει 2018. 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here