Έρχεται νέο δρομολόγιο Λάρνακα – Βιέννη από τη Wizz Air 

0
791

Νέο δρομολόγιο Λάρνακα – Βιέννη, που θα αρχίσει τον Νοέμβριο, ανακοινώνει η Wizz Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σε γραπτή ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας αναφέρεται ότι η αεροπορική σύνδεση ξεκινά στις 25 Νοεμβρίου 2018, με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Παρασκευή και την Κυριακή και η τιμή αρχίζει από μόλις 49,99 ευρώ.

Προστίθεται ότι «ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών της και θέλοντας να δημιουργήσει πιο προσιτές ταξιδιωτικές ευκαιρίες, η αεροπορική εταιρία WIZZ διαφοροποιεί περαιτέρω το δίκτυό της από την Κύπρο προσφέροντας το 2018, 14 δρομολόγια σε 10 χώρες από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, τα οποία θα συμβάλουν στην αύξηση των εισερχόμενων και εξερχόμενων τουριστών και τη βελτίωση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ των χωρών».

Η Sorina Ratz, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air εξέφρασε ικανοποίηση για την ανακοίνωση της «14ης διαδρομή WIZZ από τη Λάρνακα στη Βιέννη» πρόσθεσε  ότι «προσβλέπουμε στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και παραμένουμε δεσμευμένοι να προσφέρουμε ακόμη πιο συναρπαστικές ευκαιρίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των Κυπρίων πελατών μας. Επιπλέον, πρόσφατα ανακοινώσαμε τη νέα διαδρομή που θα συνδέσει τη Λάρνακα με το Λονδίνο, την ερχόμενη άνοιξη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Μαρία Κουρούπη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, καλωσόρισε «τη νέα διαδρομή της Wizz Air από τη Λάρνακα στη Βιέννη. Η Αυστρία είναι μια από τις αναπτυσσόμενες αγορές στις οποίες μπορούμε να δούμε σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές» είπε και πρόσθεσε πως «η Βιέννη, γίνεται σταδιακά ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Κυπρίων και οι Κύπριοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συχνότερα ταξίδια στην Αυστρία».

Η κ. Κουρούπη ανέφερε ακόμα ότι «οι προσιτές τιμές της Wizz Air, το βολικό χρονοδιάγραμμα πτήσεων και η άριστη εξυπηρέτηση θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της νέας διαδρομής Λάρνακα-Βιέννη».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here