ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για σωρεία παραπτωμάτων

0
499

Στη σύλληψη 22χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, στις 15 Δεκεμβρίου, 2017, 21χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 14 Δεκεμβρίου, 2017, έγιναν δύο αναλήψεις χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό του από άγνωστο του πρόσωπο.

Ο δράστης μετέβη σε τραπεζικό κατάστημα στην Λάρνακα, όπου φέρεται να υπέδειξε το διαβατήριο του 21χρονου και να πλαστογράφησε την υπογραφή του στην απόδειξη ανάληψης των χρημάτων, επιτυγχάνοντας να κλέψει το χρηματικό ποσό των 300 και 500 ευρώ, αντίστοιχα κατά τις δύο πιο πάνω ημερομηνίες.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τα μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου, τον οποίο ο 21χρονος φιλοξενούσε στην οικία του από τις 11 μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου, 2017 και εναντίον του εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου ο 22χρονος συνελήφθη γύρω στις 1.40 το μεσημέρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος ύποπτος, είχε επίσης συλληφθεί βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 1.40π.μ., σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε στις 2 Ιανουαρίου, 2018, στην Λάρνακα και η οποία διερευνάται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 1.40μ.μ., σήμερα για τη δεύτερη αυτή υπόθεση και επανασυνελήφθη την ίδια ώρα για την κλοπή των χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό του 21χρονου.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here