Δεν θα πιστεύετε τι “σήκωσαν” άγνωστοι απο αποθήκη του Νοσοκομείου στη Λάρνακα

0
2375

Αγνωστοι έκλεψαν από αποθήκη που βρίσκεται στο χώρο ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας καλώδια και χαλκό αλεξικέραυνου αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα λίγο πριν τις οκτώ το πρωί καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από τον επιστάτη εταιρείας ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 29/12/2017 με 3/1/2018, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν εμπορευματοκιβώτιο που βρίσκεται εγκατεστημένο τα τελευταία δύο χρόνια στο περιφραγμένο χώρο ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη και γραφείο των ηλεκτρολόγων μηχανικών.

Σύμφωνα με την καταγγελία από το εμπορευματοκιβώτιο κλάπηκαν χαλκός αλεξικέραυνου και καλώδια διαφόρων διαστάσεων, συνολικής αξίας 15 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στο εμπορευματοκιβώτιο αφού απέκοψαν τις δύο κλειδωνιές που υπήρχαν στην πόρτα.

Είναι άγνωστο κατά πόσον το περιεχόμενο του εμπορευματοκιβωτίου καλύπτεται  από ασφάλεια έναντι κλοπής ενώ στο χώρο δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα συναγερμού.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here