ΛΑΡΝΑΚΑ: Εργα στην πλατεία Αγίου Λαζάρου

0
768

Άρχισαν οι εργασίες για αισθητική αναβάθμιση της Πλατείας Αγίου Λαζάρου, στη Λάρνακα, η οποία θα αποτελέσει την πιλοτική περιοχή για εφαρμογή σχετικού προγράμματος.

Το έργο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, του Δήμου Λάρνακας, του ΚΟΤ και του Συμβουλευτικού Οίκου Concept Cyprus.

Στα πλαίσια του προγράμματος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, θα αφαιρεθούν όλες οι ακαλαίσθητες πινακίδες επί των κτιρίων της επιλέξιμης περιοχής και θα αντικατασταθούν με ομοιόμορφου τύπου σχεδιασμό. Επιπρόσθετα, θα μπογιατιστούν οι προσόψεις των κτιρίων.

Παράλληλα, θα γίνουν και ορισμένες άλλες ενέργειες αισθητικής αναβάθμισης, όπως προσθήκη ανθώνων και ενίσχυση του πρασίνου. Η παρουσίαση της βελτιωμένης όψης της πλατείας αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2018.

Ευρύτερος στόχος του προγράμματος, πέραν της αισθητικής αναβάθμισης της εικόνας της Λάρνακας, είναι και η καλλιέργεια συνείδησης για μια πιο καλαίσθητη και ελκυστική πόλη, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here